SLUŽBENI POSJET

Predsjednik Zoran Milanović ide na put u Crnu Goru, obići će Cetinje, Kotor i Podgoricu

Hrvatski predsjednik u Crnu Goru dolazi na posjet tamošnjeg predsjednika Mila Đukanovića, a sastat će se i s predstavnicima Hrvata
Predsjednik Zoran Milanović
 Marko Todorov/Cropix

Na poziv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će u dvodnevnom službenom posjetu Crnoj Gori, objavili su danas iz Ureda predsjednika.

- Službeni posjet Predsjednika Republike započet će u ponedjeljak, 22. lipnja svečanim dočekom u rezidenciji predsjednika Crne Gore u Cetinju. Nakon tête-à-tête susreta dvojice predsjednika i bilateralnog sastanka izaslanstava Republike Hrvatske i Crne Gore predviđene su izjave za medije predsjednika Milanovića i predsjednika Đukanovića - priopćili su s Pantovčaka.

Milanović će potom otići u Podgoricu gdje će se susresti s predstavnicima hrvatskih tvrtki u Crnoj Gori. Drugog dana boravka u Crnoj Gori, u utorak, 23. lipnja, predsjednik Milanović susrest će se s predsjednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem nakon kojeg će posjetiti Donju Lastvu u Boki kotorskoj i susresti se s predstavnicima Hrvatske zajednice.

Službeni posjet Crnoj Gori Predsjednik Republike završit će u Kotoru, u kojem će s Đukanovićem posjetiti sjedište Bokeljske mornarice i Hrvatskog građanskog društva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:06