HDZ PROZVAO ŠKORU

‘Predstavlja se kao demokršćanin, a snimio je spot s reperom koji vrijeđa Katoličku crkvu‘

‘Škorina jedina misija je naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice‘, tvrde iz HDZ-a
Miroslav Škoro i Zizi
 Darko Tomas/Cropix

Čelnik Domovinskog pokreta i kandidat za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro našao se jučer u prilično nezgodnoj situaciji. Škoro se prvo pohvalio spotom i suradnjom s reperom Zizijem preko kojeg se želio približiti Zagrepčanima, ali je ubrzo povukao spot nakon što se ispostavilo da dotični Zizi itekako koketira s nacizmom i antisemitizmom.

Naime, Zvonimir Redžić Zizi u svojim spotovima nosi majicu s natpisom F(u)ck Antifa, vrijeđa i ismijava srpsku manjinu, a posebno su u njegovim pjesmama uvredljivi tekstovi o ženama i antisemitski stihovi.

Nakon što se Škoro ogradio od suradnje s njim, zbog cijelog je "projekta" i razriješio svog voditelja multimedije.

Zbog suradnje sa Zizijem čelnik DP-a našao se na udaru kritika, a zadnja u nizu stigla je od HDZ-a koji je Škoru oštro prozvao na svojoj službenoj Facebook stranici s tvrdnjom da je on zapravo sve suprotno od onog što se predstavlja.

Status HDZ-a ispod prenosimo u cijelosti.

Škoro još jednom u svom političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja!

Miroslav Škoro snimio je spot s reperom koji ne samo da slavi konzumaciju droga i koji ponižava žene, nego i vrijeđa Katoličku crkvu i vjernike. „Mi u crkvu ne idemo ako nema skunka“ - citat je iz jedne pjesme u kojoj sudjeluje „mladi glazbenik“. A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao demokršćanin i zaštitnik obiteljskih vrijednosti!

Miroslav Škoro u današnjem je intervjuu za Novi list doslovce kazao, priznao: „Nakon parlamentarnih izbora Andrej Plenković nije mogao surađivati s nama jer mi nismo htjeli s njim. Javno smo mu to rekli prije #izbori2020“. A dobro znamo koliko Škoro voli optuživati HDZ - Hrvatska demokratska zajednica, čak i za „nacionalnu izdaju“, zato što smo bez Domovinskog pokreta uspjeli formirati većinu u #SaborRH.

Miroslav Škoro na nedavnom je sučeljavanju kandidata za gradonačelnika #Zagreb na Jutarnji.hr izjavio da neće surađivati s HDZ-om u Gradska skupština Grada Zagreba sve „dok se ne smijeni Plenković“. S pravom se stoga pitamo - S kim onda predsjednik DP-a namjerava surađivati (ako im lista, naravno, prijeđe izborni prag)? S Tomaševićem i posrnulim SDP-om? A dobro znamo koliko se Škoro voli predstavljati kao „državotvorna desnica“.

Tko je, dakle, taj Miroslav Škoro, koji u političkom djelovanju čini sve suprotno od onog za što se predstavlja, koji svojim postupcima osporava sve vrijednosti za koje se kao bori?

Škoro je onaj koji je u predsjedničkoj kampanji poslužio da dovede Milanovića na Pantovčak. I danas je njegova jedina misija, jedini smisao postojanja, naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice. Škorina kandidatura u Zagrebu izmišljena je kako bi se oslabio Davor Filipović - piše u podužem statusu HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. kolovoz 2022 13:25