SLUČAJ SMS

'PREKINITE NASRTAJE NA MENE I NAŠU DJECU'... Bivša supruga Milijana Brkića oglasila se o njegovoj novoj aferi

 
Milijan Brkić
 Goran Mehkek / CROPIX

Karmen Brkić, bivša supruga zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, u ponedjeljak je putem odvjetnika poslala priopćenje javnosti u kojem ističe kako želi "demantirati neistinite i štetne medijske natpise", nakon što je u medijima objavljeno da je Brkić osumnjičen jer je presretao poštu, odnosno računalne podatke, svoje bivše supruge.

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj", stoji u priopćenju.

Prema medijskim navodima, Brkić je prošlog tjedna ispitan u svojstvu osumnjičenika jer je presretao poštu svoje bivše žene, koristeći usluge bivšeg MUP-ovog informatičara Franje Varge optuženoga u "aferi SMS".

Uz Brkića se je pisanju medija u istom slučaju osumnjičen i njegov brat Jozo, a do tih je saznanja policija navodno došla tijekom pretraga računala i dokumentacije izuzete u slučaju protiv Varge i bivšeg vozača ministra poljoprivrede i Brkićeva kuma Blaža Curića, koje Uskok u "aferi SMS" tereti zbog sprječavanja dokazivanja i pomaganja u tome nedjelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:32