NIJE NIŠTA ZNAO

Premijer se susreo s Tramišak čim je priča o prijetnjama dospjela u javnost, oglasio se i njegov savjetnik

Premijer Plenković je, kažu u Vladi, odmah pozvao ministricu Tramišak na ‘sastanak kako bi se informirao o čemu je riječ‘

Nataša Tramišak, Andrej Plenković

 Vlado Kos/Cropix

Premijer Andrej Plenković susreo se s ministricom Natašom Tramišak nakon što je progovorila o navodnim prijetnjama kojima je izložena. Premijer Plenković je, kažu u Vladi, odmah pozvao ministricu Tramišak na "sastanak kako bi se informirao o čemu je riječ".

Naime, dotad premijer, kažu u Vladi, nije od ministrice dobio informacije o tome, što je i ona govorila u svojim nastupima u medijima.

Na te napise reagirao je i premijerov savjetnik Zvonimir Savić za kojeg je ministrica Tramišak kazala da nije prenosio nikakve navodne prijetnje već da su se sastajali sasvim drugim povodom.

- Vezano uz medijske natpise koji se proteklih dana provlače o mojim navodnim "pritiscima" prema ministrici Tramišak, u potpunosti odbacujem takve navode koji su netočni, ničim potkrijepljeni i krajnje zlonamjerni. Isto je potvrdila i sama ministrica u svom javnom nastupu. U mandatu aktualne Vlade surađujem s predsjednikom Vlade te s ministricom u području regionalnoga razvoja, posebice u pripremi i provedbi Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te pripremi strateških dokumenata za korištenje fondova EU. To je područje moga profesionalnog rada, koje, ni u kojem slučaju ne podrazumijeva upućivanje prijetnji bilo kome, već stručan i predan angažman na poslovima u Vladi koji podupiru ravnomjeran i ubrzan gospodarski rast Hrvatske - rekao je savjetnik Savić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:58