MODNI BUVLJAK ZA DJECU LEPTIRE

Premijerka darovala Swarovski broš koji je nosila na sastanku s Pahorom

Bohinj, Slovenija, 310710.Na Bohinju sastali su se Premjeri Slovenije i Hrvatske, Borut Pahor i Jadranka Kosor, a nakon sastanka prosetali su uz jezero. Bilo je vremena i za razgovor s turistima.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor darovala je svoj broš u obliku srca sa Swarovski kristalima za humanitarnu akciju koju u subotu organiziraju udruge Debra i Ormar.hr za djecu oboljelu od bulozne epidermolize, tzv. djecu leptire. Broš je vrijedan oko 1500 kuna, a premijerka ga je nosila prilikom susreta sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom krajem srpnja prošle godine na jezeru Bohinj, kada su rješavali pitanje Ljubljanske banke.

Osim Kosoričinog broša, u Muzeju za umjetnost u obrt u sklopu akcije “Modni buvljak” ovu subotu od 11 sati moći će se kupiti i kravata predsjednika Ive Josipovića koju je nosio na svojoj inauguraciji, potpisana fotografija i CD svjetski poznate pjevačice Shakire, haljina Elfsa koju je Jelena Rozga nosila na svom koncertu u Ciboni, sprinterice Blanke Vlašić s kojima je osvojila svjetsko zlato kao i njena haljina koju je nosila na “sportskom oscaru”, prepoznatljive naočale Tarika Filipovića, marama Jure Stublića te još mnoštvo predmeta emotivne vrijednosti za njihove vlasnike.

- Mi plaćamo najam stana u kojem djeca borave kada dolaze na preglede, medicinsku sestru, socijalnog radnika... Novac nam je doista potreban, a odazivom naših zvijezda smo zaista oduševljeni - kaže Vlasta Zmazek, predsjednica udruge Debra.

Odjeću su darovali i Antonija Šola, Larisa Navojec, Massimo Savić, Severina, Tony Cetinski, Danijela Trbović, Sanja Doležal i brojni drugi. Po vrlo povoljnim cijenama mogu se kupiti haljine i nakit dizjanera poput Matije Vuice, I-gle, Hippy Garden, Elfs, Ivice Skoke... Za te haljine moći će se tijekom dva tjedna na internetu ponuditi cijena, a potencijalni kupci moći će ih i isprobati prije nego daju ponudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:52