POKUŠAJ UBOJSTVA U ŠPANSKOM

Preokret u istrazi! Policija prijavila suprugu suvlasnika narodnjačkog kluba, za sve je ‘kriva‘ jedna poruka...

Neslužbeno: Policija traga upravo za njezinim suprugom

Osumnjičena je popodne ispitana na županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu

 /Neja Markičević/ Cropix

Pokušaj ubojstva 43-godišnjeg Krešimira G., kojega je nepoznati napadač pištoljem u petak navečer na parkiralištu u Ulici Dobriše Cesarića 1. upucao u glavu, dobio je prilično neobičan epilog.

Naime, policija je zasad podnijela kaznenu prijavu, ali ne protiv osobe za koju sumnjaju da je pucala, već protiv ženske osobe koja je s nepoznatim napadačem bila te večeri u automobilu, i koja ga je prema izjavama očevidaca, odvezla s mjesta događaja.

No, ne samo to.

Navodno je poruka Krešimiru G. da se "spusti", odnosno da izađe iz zgrade na parkiralište poslana s njezinog mobitela, nakon čega je on došao na sastanak s muškarcem koji je s njom došao u BMW-u i koji je potom upucao Krešimira G.

image

Pred suca je danas izvedena osumnjičena za sudjelovanje u pokusaju ubojstva muškarca u petak u Španskom.

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Kako se neslužbeno doznaje riječ je o supruzi suvlasnika jednog bivšeg zagrebačkoga narodnjačkoga kluba, a premda njezinog supruga policija za sada nije prijavila za pokušaj ubojstva, neslužbeno se doznaje da policija sumnja da je upravo njezin suprug počiitelj, te se za njime intenzivno traga.

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Ranjeni Krešimir G. je pak godina u tome klubu radio kao voditelj, a je li razlog ovakvog razračunavanja neki stari neraščišćeni odnos između posldavca i zaposlenika, tek se treba vidjeti. Policija je ženu prijavila da je pomogla nepoznatoj osobi pri pokušaju ubojstva Krešimira G., dakle u svojoj prijavi njezinog supruga nisu imenovali kao osumnjičenika.

Krešimir G. se pak još uvijek nalazi u kritičnom stanju zbog teške ozlijede glave.

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Nakon dovršetka kriminalističkoga istraživanja osumnjičena je danas poslijepodne predana pritvorskom nadzorniku, te bi trebala biti ispitana pred dežurnim tužiteljem zagrebačkog Županijskoga državnoga odvjetništva.

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:39