MLADA SNAŠA

PREPOZNAJETE LI DJEVOJKU KOJA SE U DVA NAVRATA POJAVILA U ŠKORINIM SPOTOVIMA? Nekad je bila prvakinja folklornog ansambla, a danas je ministrica

 
 Screenshot

Gabrijela Žalac (40), aktualna ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u djetinjstvu i tinejdžerskoj dobi bila je vrlo aktivna kao folklorašica u Folklornom ansamblu Lisinski Vinkovci.

Stoga ni ne čudi što se Žalac svojedobno pojavila u čak dva spota Miroslava Škore, koji je u nedjelju ujutro i službeno potvrdio kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske.

Naime, ministrica Žalac u njegovu spotu za pjesmu "Šumi, šumi javore" utjelovila je mladu snašu u tradicionalnoj bijeloj slavonskoj nošnji, a u spotu za Škorin megahit "Ne dirajte mi ravnicu" snimljena je kako jaše konja.

- Bila je među najboljim plesačicama i pjevačicama, uvijek se jako trudila oko održavanja narodne nošnje, a u brojnim prilikama bila je i prvakinja ansambla. Imala je tu lidersku crtu i u plesačkom i u pjevačkom pogledu, ali i u stavu - rekao je nedavno za Jutarnji list Danijel Šota, umjetnički ravnatelj ansambla Lisinski Vinkovci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:56