PREMIUM

Pretplatite se i čitajte jutarnji.hr bez ograničenja: Prvi mjesec samo pet kuna

Riječ je o pretplati koja osigurava nastavak proizvodnje kvalitetnog autorskog sadržaja zbog kojeg ste i dosad vjerno čitali Jutarnji
    

Jutarnji list pokrenuo je platformu za naplatu dijela digitalnog sadržaja, što je svjetski trend koji će, nakon nas, slijediti i drugi hrvatski izdavači. Riječ je o pretplati koja osigurava nastavak proizvodnje kvalitetnog autorskog sadržaja zbog kojeg ste svih ovih godina vjerno čitali Jutarnji.

Ako dođete na naslovnu stranicu portala jutarnji.hr, vidjet ćete neke promjene - dio članaka bit će obilježen crnim "J", a u navigaciji će se isticati crveni gumb "pretplata".

1. Od danas je sadržaj koji je dostupan pretplatnicima jasno označen prepoznatljivim slovom "J", na polju crne boje, čime se ukazuje na ekskluzivnost sadržaja. Poznati crveni znak ostaje vodeće obilježje Jutarnjeg i sadržaja koji su dostupni javnosti.

2. Klikom na premium članak novi će korisnik moći vidjeti tek dio teksta uz obavijest da je ostatak teksta dostupan isključivo pretplatnicima.

Želite li pročitati takav i slične članke, kliknite na ponudu - ona će vas odvesti na stranicu sa svim ponudama za pretplatu ili direktno na posebnu ponudu testne mjesečne pretplate za 5 kuna

Želite li testirati našu ponudu, u jednom koraku doći ćete do načina plaćanja - odaberite plaćanje karticom ili PayPalom.

Nakon ovog jednostavnog procesa svi sadržaji Jutarnjeg za vas će biti otvoreni. Odaberete li našu posebnu ponudu, vaše iskustvo čitanja bit će oslobođeno svih oglasa.

3. S odabirom modela pretplate možete vidjeti opcije sadržaja, trajanja i cijene te izabrati najbolju vrijednost za sebe. Uz mjesečnu, u ponudi su i godišnja te dvogodišnja pretplata, koje su i razmjerno povoljnije / koje uključuju razmjerni popust.

4. Nakon odabira jednog od pretplatnih paketa te perioda pretplate, ispunit ćete potrebne podatke i prijeći na obrazac za plaćanje. Plaćanje je moguće PayPalom ili karticom.

Unošenjem traženih podataka kupnja je finalizirana te se na ekranu korisnika prikazuje potvrda ugovaranja pretplate, a na mail adresu pristiže potvrda transakcije te dobrodošlica.

Pitanja i odgovori

Što dobijem za 5 kuna u promo periodu?

U promotivnom periodu koji traje 30 dana za 5 kuna dobijete sve pogodnosti iz paketa PREMIUM. Tijekom 30 dana moći ćete odabrati želite li nastaviti s pretplatom u modelu PLUS za 49 kuna mjesečno ili u modelu PREMIUM za 69 kuna mjesečno. Naravno, nakon isteka promotivnog perioda možete i otkazati pretplatu.

Što ako se ne pretplatim, mogu li i dalje čitati Jutarnji.hr?

Možete slobodno pristupiti naslovnici portala Jutarnji.hr, ali nećete imati pristup svim tekstovima. Tekstovi s oznakom J na crnoj podlozi ekskluzivno su dostupni samo digitalnim pretplatnicima.

Mogu li otkazati pretplatu dok traje promo period?

Da, svim digitalnim pretplatnicima omogućena je promotivna cijena od 5 kuna u prvih 30 dana korištenja, a tijekom promo perioda u bilo kojem trenutku moguće je otkazati pretplatu. U tom slučaju vaš račun teretit će se samo za 5 kuna koliko iznosi cijena pretplate u promo periodu.

Tereti li se moja kartica automatski svaki mjesec nakon isteka promo perioda?

Da, dovoljno je jednom ostaviti podatke i sva daljnja plaćanja se obavljaju automatski. Naplata se izvršava svakih 30 dana od dana kada ste postali digitalni pretplatnik.

Hoću li dobiti obavijest da mi istječe promo period?

Da, nekoliko dana prije isteka promotivnog perioda dobit ćete podsjetnik putem e-maila.

Mogu li dijeliti račun s drugima?

Ne, u Uvjetima korištenja jasno je naznačeno da nije dozvoljeno dijeliti svoj račun s drugima.

Vrijedi li pretplata za više uređaja?

Da, digitalni pretplatnici sadržaju mogu pristupati s više uređaja. No, nije dozvoljeno dijeliti račun s drugima.

Postoje li popusti za studente, umirovljenike, veće tvrtke?

Za sva pitanja oko posebnih uvjeta korištenja, popusta, grupnih pretplata i slično javite se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U skladu s najboljim praksama, pretplatnici zadržavaju punu i transparentnu kontrolu nad aktiviranim modelom i korisničkim računom. U svakom trenutku mogu pregledati svoj profil i jednim klikom produljiti pretplatu ili ju otkazati bez dodatne naknade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 15:14