ZLOČIN U SPLITU

PRIJATELJI SILOVATELJA S BAČVICA ŠOKIRALI JAVNOST 'Mala k*** je točno znala što radi, htjela je samo izvući lovu!'

'Čudno je kako nitko nije ništa vidio ni čuo. Kur** je lagala da ima 17'
 Facebook

Prijatelji trojice mladih Australaca, koji su platili 20.000 eura za svoju slobodu nakon što su proglašeni krivim za silovanje 18-godišnje Norvežanke u splitskom klubu Tropic 16. srpnja 2015., u obrani su nazvali njihovu žrtvu 'kur**' i 'malom kuj**'.

Dylan Djohan (23) , Ashwin Kumar (23) i Waleed Latif (21) kojima su nakon uhićenja oduzete putovnice, vratili su se u Melbourne u nedjelju nakon što su sedam mjeseci proveli u Hrvatskoj čekajući suđenje.

U zamjenu za slobodu trojac je priznao silovanje te se nagodio, i to upravo u dogovoru s Norvežankom i njezinom odvjetnicom. Djevojka se usuglasila s kaznom i visinom odštete te je sud navedeni dogovor proglasio valjanim nakon što mu je dostavljen dokaz o uplati novca Norvežanki.

Nakon što su otkriveni identiteti mladića, javnost ih je žestoko osudila.









Iako su osuđeni obrisali svoje profile na društvenim medijima u ponedjeljak, njihovi prijatelji krenuli su ih braniti na internetu, a jedan je kazao kako je tinejdžerica htjela samo izvući lovu od Australaca.

- Nisu to učinili... izravna iznuda. Ta mala kuj* je samo htjela novac - napisao je jedan njihov prijatelj, prenosi Daily Mail Australia.

Drugi je pak na Facebooku nazvao djevojku 'kur***', javlja Herald Sun.

- Čudno je kako nitko nije ništa vidio ni čuo. Kur** je lagala da ima 17, izkamčila je isplatu novca, većina žrtava ima ozljede na tijelu ili su ubijene, a ništa od toga se nije dogodilo: točno je znala u što se upušta.

Foto: Društvene mreže

Mladići koji su napustili Hrvatsku, u slučaju da se nisu nagodili, mogli su se suočiti i sa do 15 godina zatvora.

Mladići su naime pili u klubu na plaži, a jedan je odvukao djevojku u muški wc, gdje su mu se pridružila dvojica prijatelja.

Djevojka je uspjela pobjeći no ne prije nego li su na njoj ostali dokazi silovanja. Sperma trojice mladića pronađena je na njezinoj odjeći, a dvojica su priznala kako su imali s njom voljni spolni odnos, što je treći porekao.

Profili na društvenim mrežama mladića iz Melbournea otkrivali su njihova isklesana tijela.

Foto: Društvene mreže

Često su objavljivali fotografije iz teretane, i slikali se bez majica pokazujući čvrste trbušne mišiće. Na Djohanovom instagramu redovito su objavljivane i fotografije s praznika u Europi gdje su boravili prošlog srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:45