AKTIVNA HRVATSKA

Priključite se treninzima na otvorenom u Osijeku, Dubrovniku, Zadru i Zagrebu

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović pokrovitelj je vodećeg sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska.
Vježbanje u projektu Aktivna Hrvatska

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović pokrovitelj je vodećeg sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Osma sezona vježbanja i edukacije s građanima nastavlja se u Osijeku, Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

image
Vježbanje u projektu Aktivna Hrvatska

„Sa zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad održavanjem ovog već tradicionalnog javnog sportskog događaja, kojem je cilj edukacija i promocija tjelesne aktivnosti kao načina života!“ – poručio je Predsjednik RH Zoran Milanović i dodao: „Vjerujem da ćete i u ovoj novoj sezoni svojim inicijativama potaknuti mnoge u osvješćivanju potrebe prihvaćanja zdravih životnih navika!“

image
Iva Lončar, Ana-Maria Galeković, Renata Sopek, Lukrecija Dragić, Karla Kaurić i Tina Živković

Aktivna Hrvatska do sada je aktivirala više od 35 tisuća građana u brojnim hrvatskim gradovima. Za vrijeme pandemije koronavirusa stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske liječničke komore, Mentalnog treninga, Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma i Biotreninga educirali su građane on line putem te putem medijskih partnera. Partneri projekta su Hrvatski olimpijski odbor i Središnji državni ured za sport.

image
Patrik Kramarić, Dominik Špoljarić, Ivan Antunović, Karlo Kligl, Luka Šuker

Idući trening na otvorenom je u Osijeku. Glavni Trg Ante Starčevića u subotu, 4. srpnja u 19 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Slavoncima Ivanom Antunovićem i Lukom Šukerom, te Lukrecijom Dragić i Dominikom Špoljarićem dobro će razgibati Osječane. Program vodi Renata Sopek.

image
Vježbanje u projektu Aktivna Hrvatska

Nakon Osijeka vježbamo u Dubrovniku na tvrđavi Sv. Ivana 16. srpnja u 19.30 sati, u Petrčanima pored Zadra u Falkensteiner resortu Punta Skala 24. srpnja u 18.00 sati.

Za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:20