DOBRI LJUDI, JAVITE SE

Primoštenci pokrenuli humanitarnu akciju za svoju sumještanku Edinu; teško je bolesna i nesposobna za rad

Cilj je prikupiti 3.000 € kako bi se njeni dugovi podmirili i kako bi s mirovinom svog preminulog supruga mogla nastaviti liječenje

Primošten; ilustracija

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Primoštenska Udruga Život nema cijenu pokrenula je humanitarnu akciju za sugrađanku Edinu Sirovinu koja boluje od raka mokraćnog mjehura i treba pomoć, piše Šibenski.

- Naime Edina se razboljela od karcinoma mokraćnog mjehura, i kako to biva, bolest uzima svoj danak te Edina trenutno nije sposobna za rad. Svi iz našeg mjesta poznajete je najvjerovatnije jer ste je sreli kako stopira iz/u Vadalj kako bi išla na posao, odnosno čistila je sve,od apartmana, poslovnih i ugostiteljskih prostora itd. Edina je imala tu sudbinu da joj je nakon smrti supruga ostao kredit te njegova mirovina jedva pokriva troškove istoga.

Ono što je ona zamolila svih nas, je da joj pomognemo s troškovima pokrivanja nekakvih dugova (kredit, kartice) koji su usljedili nakon dobivanja dijagnoze i operativnog zahvata. Ona trenutno nije sposobna za rad te joj slijedi kemoterapija, a i još jedan zahvat. Svojim je radom doprinosila kućnom budžetu te je mogla živjeti skromno bez dugova.

Naš cilj je prikupiti 3.000 eura kako bi se njeni dugovi podmirili i kako bi sa čistom mirovinom svog preminulog supruga mogla nastaviti svoje liječenje bez da se za sad brine o tom aspektu života - objavljeno je na Facebook stranici Udruge Život nema cijenu, piše Šibenski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:42