NEMA MIRA U SINJU

PRIPADNIK ZLOGLASNIH HELLS ANGELSA (29) PREMLATIO STARIJEG MUŠKARCA Nasilnik je otprije poznat policiji, zbog droge je već odslužio i zatvorsku kaznu

 Ilustracija / HANZA media

Blagdan Velike Gospe nije prošao mirno zahvaljujući poznatom sinjskom 29-godišnjem izgredniku, pripadniku Hells Angelsa, osuđivanom zbog dilanja. Trenutačno se nalazi kod pritvorskog nadzornika, a tijekom petka bit će ispitan na državnom odvjetništvu jer je premlatio Đ. R. (51) u Vrličkoj ulici u Sinju u četvrtak pred zoru, piše Slobodna Dalmacija. Ozlijeđenom su na Hitnom kirurškom prijemu KBC Split utvrdili frakturu rebra, nagnječenje oka i razderanu usnu šupljinu.

Kako se doznaje, 29-godišnjak je napao Đ. R. oko 4 sata u Vrličkoj ulici u Sinju i nanio mu teške tjelesne ozljede. Stradalom muškarcu prvo je pružena pomoć u Hitnoj pomoći u Sinju nakon čega je odmah prevezen u KBC Split. Nakon uhićenja utvrđeno je da napadač ima 0,3 promila alkohola u krvi. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je po okončanju doveden pritvorskom nadzorniku. Obranu će iznijeti na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu nakon čega će se odlučiti o istražnom zatvoru.

Sinjska policija i prije je imala posla s njim - prijavljivali su ga zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, uključujući i incident koji se dogodio u poznatom sinjskom noćnom klubu u Glavičkoj ulici. U postupcima po tim slučajevima 29-godišnjak se očito brani sa slobode. Zbog droge je odslužio kaznu zatvora nakon čega je ponovno bio uhićen s marihuanom i kokainom. Pripadnik je Hells Angela, a bavi se i ugostiteljstvom te tetoviranjem.

Brutalnim napadom nastavlja se niz nasilnih događaja na sinjskom području. Sinjanin koji se zbog uznemirenosti sve češćim incidentima javio Slobodnoj Dalmaciji naveo je niz crnih točaka u gradu koje, prema njegovim riječima, policija zaobilazi.

- To su Gradski park, Glavička ulica, Vrlička ulica i Pjaca. Na te četiri lokacije uglavnom se sve negativno i dogodi jer tamo ima i najviše alkohola. Međutim, policija čuva političare i alkarske dvore, a ne pazi na sigurnost građana. Područje o kojem govorim nije veliko i ne treba ih puno da ga kontroliraju, ali njih nema nikako. Najmanji je problem kad se sukobljavaju osobe iz krim miljea, ali kad tad stradat će i nedužni građanin - ogorčen je dotični Sinjanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:39