TEŠKO GA OZLIJEDIO

Pripiti vozač (19) autom odbacio vremešnog biciklista u kanal pa pobjegao s mjesta nesreće. Brzo je uhvaćen

Ozlijeđenom umirovljeniku liječnička je pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je s teškim ozljedama hospitaliziran
Ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

Iako je pobjegao s mjesta nesreće nakon što je u alkoholiziranom stanju sinoć u Strmcu Samoborskom vozilom udario u biciklista i pritom ga teško ozlijedio, zagrebačka policija uhitila je vrlo brzo 19-godišnjeg odbjeglog vozača.

Prema dosad utvrđenom, jučer oko 20.50 sati 19-godišnjak je vozio Peugeot zagrebačkih oznaka Ulicom kralja Tomislava kroz Strmec Samoborski bez da je prilagodio brzinu kretanja stanju na cesti, atmosferskim prilikama i gustoći prometa. Pa je u jednom trenutku vozilom naletio na 75-godišnjaka na biciklu koji je od siline naleta završio u odvodnom kanalu. A vozač Peugeota umjesto da stane, pritekne u pomoć i pozove Hitnu i policiju, udaljio se brzinom munje u nepoznatom pravcu niz ulicu.

Ozlijeđenom umirovljeniku liječnička je pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je s teškim ozljedama hospitaliziran, a zahvaljujući svjedocima očevicima, sat vremena kasnije policija je ušla u trag vozaču koji je napuhao 0,35 promila.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će uz odgovarajuću kaznenu prijavu 19-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:40