MINISTARSTVO OBJAVILO

Privatne ponude ispale iz igre: Gradska tvrtka ‘Žnjan‘ jedina ispunjava uvjete natječaja za koncesiju

Pristigle su tri ponude i to od ‘Mehatronika Burazin‘ d.o.o., ‘AdriaticBooking‘ j.d.o.o. i ‘Žnjan‘ d.o.o.
Žnjan
 Nikola Vilić/Cropix

Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrure obavještavaju kako je stručno tijelo donijelo odluku o dodjeli koncesije u svrhu korištenja plaže u uvali Žnjan, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture je danas održan sastanak Stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Split, uvala Žnjan, radi pregleda i analize cjelokupne dokumentacije svih pristiglih ponuda.

- Do dana 23. ožujka 2021. godine, kao krajnjeg roka za dostavu ponuda, pristigle su tri ponude i to od strane trgovačkog društva "Mehatronika Burazin" d.o.o., trgovačkog društva "AdriaticBooking" j.d.o.o. i trgovačkog društva "Žnjan" d.o.o.

Stručno tijelo je donijelo Nalaz i mišljenje prema kojem ponuda trgovačkog društva Žnjan d.o.o. jedina ispunjava sve propisane uvjete natječajem te će temeljem navedenog Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture predložiti Vladi Republike Hrvatske donošenje Odluke o dodjeli koncesije - stoji u priopćenju Ministarstva, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:51