SKLON BRZINI

PRIVATNI ŽIVOT BAHATOG VOZAČA KOJEGA SU U SRBIJI STRPALI U ZATVOR Sin kralja nafte zbog atraktivne Dubrovčanke kupio vilu s bazenom u njezinom gradu

 
Marinko Zovko i Aneli Ahmić
 Biljana Gaurina/Cropix / Instagram

Marinko Zovko, suvlasnik tvrtke Zovko Company i sin vlasnika hotela i benzinske crpke u Sesvetama, kojeg je prekršajni sudac u Sremskoj Mitrovici poslao u zatvor na 30 dana zbog obijesne vožnje na autocesti Šid - Beograd, u skladu sa stilom života bio je okružen i mnogobrojnim starletama, pjevačicama i manekenkama, piše Blic.

Podsjetimo, Zovko je 17. prosinca autocestom po velikom nevremenu vozio 245 kilometara na sat sa svojim Audijem A8 kad ga je presrela srpska policija. Osim 30 dana zatvora sudac je odredio i da mora platiti 1000 eura kazne i devet mjeseci ne smije upravljati vozilom na teritoriju Srbije.

Zovko je već bio poznat po svojim suludim vožnjama autocestama u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Šira javnost za njih zna jer se Zovko snimkama hvalio na društvenim mrežama. Tako se prije nekoliko godina javno pohvalio kako je 195 kilometara udaljenosti od Sesveta do Slavonskog Broda prošao za 28 minuta vozeći se 320 kilometara na sat.

View this post on Instagram

#galntno

A post shared by Aneli (@aneli_hancy) on

Blic piše da je osim u brzoj vožnji uživao u društvu zgodnih djevojaka. Svojevrememo se zabavljao sa starletom Aneli Ahmić kojoj su prišili nadimak ‘najpoznatiji silikoni u BiH’. Društvene mreže, naravno, osvaja provokativnim fotografijama. S ovom je Dubrovčankom, koju su prozvali i ‘balkanskom Kim Kardashian’, provodio vrijeme 2015. Navodno je po dubrovačkim kafićima ostavljao velike svote, a zbog je navodno i kupio vilu s bazenom u Dubrovniku.

View this post on Instagram

#snjeznaidila

A post shared by Aneli (@aneli_hancy) on

Marinko je povezivan i s mnogim pjevačicama, a među prijateljima na društvenim mrežama ima i zvijezdu Granda, Dragicu Zlatić. Navodno je nerijetko uživao u njezinim nastupima, a sama je pjevačica otkrila da su se upoznali u Hrvatskoj.

- Marinka sam upoznala prije osam godina, recimo. Pjevala sam u jednom klubu s bendom u Hrvatskoj i on je dolazio skoro svaku večer. Naručivao je pjesme i odlično nam plaćao da ih izvedemo. Uvijek je bio veseo i galantan. Tako ga pamtim, a ne pamtim s kim je točno dolazio. Dugo ga nisam vidjela - rekla je Dragica za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:07