POSLJEDICE TUČNJAVE

Pročelnik HGSS-a: ‘Premlaćeni kolega i dalje nije dobro. Nismo očekivali ovakav ishod cijele priče...‘

Andrić je kazao kako su ga policajci pozvali jučer oko 15 sati, nakon čega je išao dati izjavu.

Marko Andrić

 Damir Skromrlj/Cropix

Cijela Hrvatska bruji o tučnjavi na Platku, a premlaćeni HGSS-ovac i dalje se nije oporavio.

‘Ne znam što očekivati s obzirom na to da smo naša očekivanja snizili‘, govori pročelnik HGSS-a za RTL.

"Ova današnja konferencija iznijela je neke informacije koje u najmanju ruku nismo očekivali da će biti takav ishod cijele priče", dodao je pročelnik HGSS-a Stanice Rijeka Marko Andrić.

Na pitanje što se na Platku dogodilo, Andrić je kazao: "Naš kolega je napadnut i to ne smijemo zaboraviti. U kasnijem razvoju događaja, naš kolega pred mojim očima, dva, metra ispred mene, snažnim udarcem u glavu, izgubio je svijest na nekoliko minuta".

"Nažalost kolega i dalje nije dobro. Ima vrtoglavice, bolove u vratu i dalje je na relaciji doktor kuća", objašnjava.

Ne znam što očekivati s obzirom na to da smo naša očekivanja snizili. Nadamo se da se neće staviti relativiziranje situacije jer na neki način osjećamo da se to izjednačava, svaka situacija koja se gore dogodila", govori pročelnik Andrić za RTL.

"Nisam osoba koja bi trebala komentirati, ne poznajem policijske procedure. Mogu reći da sam adekvatno izvijestio i hitnu i policiju o tome da je gore osoba bez svijesti da je došlo do tučnjave. Isto tako izvijestio sam policiju što se dogodilo, i o udarcu u glavu i o gubljenju svijesti", dodaje.

Andrić je kazao kako su ga policajci pozvali jučer oko 15 sati, nakon čega je išao dati izjavu.

"Želim istaknuti da prvi ja pa svatko od naših članova ili ljudi koji su sudjelovali u incidentu također snositi odgovornost za tu priču. Najbitnije je naš napadnuti, a kasnije i ozlijeđeni kolega", zaključio je pročelnik Marko Andrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2023 19:01