A STIGLA MU I OVRHA

Prodana atraktivna vila Zorana Mamića u Dubravi, dosta je zanimljivo tko ju je kupio

Vila se prodavala po početnoj cijeni od 1,4 milijuna eura, odnosno 10,9 milijuna kuna

Zoran Mamić i njegova vila

 Cropix/

Uz sve probleme koji su snašli Mamićeve u Hrvatskoj, Zoranu Mamiću je ovih dana Vodoopskrba i odvodnja poslala prijedlog za ovrhu zbog neplaćenih računa u iznosu od devet tisuća kuna.

No, dobra je vijest da se na "bubnju" uspjela prodati njegova atraktivna vila u zagrebačkoj Dubravi, koju je kupio Mamićev odvjetnik Mijo Golub.

Inače, Vodoopskrba i odvodnja potražuje od Mamića iznos od 8791 kuna, koji je uvećan za zatezne kamate koje teku od 29. ožujka 2022. godine pa do isplate, stoji u dokumentima dostupnima na oglasnoj ploči suda.

Nadalje se u prijedlogu za ovrhu kao adresa Zorana Mamića navodi ona na kojoj se smjestila njegova atraktivna vila, koja je također nedavno bila prodavana "na bubnju" jer se našla pod ovrhom. Vila se prodavala po početnoj cijeni od 1,4 milijuna eura, odnosno 10,9 milijuna kuna.

U zemljišnim knjigama na nekretnini je upisano potraživanje od 8,7 milijuna kuna, a koje glasi na odvjetnika Zorana Mamića, Miju Goluba. Radi se o posjedu s vilom, podzemnom garažom, nadstrešnicom, bazenom i dvorištem. Ta vila bila je građena baš za Zorana Mamića.

Na vili je i dalje upisan u zemljišnim knjigama Zoran Mamić, no doznajemo da je vilu kupio odvjetnik Golub, koji čeka pravomoćnost rješenja o dosudi kako bi ga zemljišni sud uknjižio kao vlasnika, a sve se, doznajemo, radi bijelog štrajka odužilo. Iza Zorana Mamića, bivšeg nogometaša i trenera Dinama, je turbulentno razdoblje, a on se, kao i njegov brat Zdravko, sklonio od hrvatskog pravosuđa u Bosnu i Hercegovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 19:39