PUŠE OLUJNI VJETAR

PROMETNA NA OBILAZNICI Kroz Trsat se vozi jednim trakonm, A1 zatvorena

Maslenica, 030212.Dionica autoceste A1 od cvora Maslenica do cvora Sveti Rok zatvorena je za sva vozila radi bure.Na fotografiji: HAC je postavio blokadu na cesti kod cvora Maslenica.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici kroz tunel Trsat u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Za sav promet zbog olujnog vjetra zatvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Obilazak je državnim cestama Karin-Obrovac-Gračac i obrnuto.

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistrala (D8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene i Paški most.

Krčkim mostom i mostom Dr. Franje Tuđmana zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Bakra i Novog Vinodolskog još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina).

Mokrih ili vlažnih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Lici i

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila (kolona oko 2,5 km). Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok.

Zbog loših vremenskih prilika u prekidu je trajektna linija Stinica-Mišnjak i Stinica-Stara Novalja i katamaranska Novalja-Rab-Rijeka.

Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja (zbog radova u Prizni).

Radi održavanja referenduma u nedjelju, 1.prosinca, izmijenjen je red plovidbe na zadarskom području: brzobrodska linija 9403 Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel - Ist: katamaran će isploviti iz luke Ist u 15.30 sati umjesto u 17.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:45