StoryEditor
JOŠ NISU KOD KUĆE

PRONAĐENE MAJKA I KĆI IZ ZABOKA Baka male Tare: 'Hvala Bogu, sve se dobro završilo. Policija ih je našla, ali ne znam gdje su'

U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj potvrdili su nam da su sinoć pronađene Maša Peček (27) i njena petogodišnja kćer Tara, za kojima se tragalo od prekjučer. Više detalja o pronalasku, budući da je u slučaj uključena maloljetnica, nisu željeli otkriti, piše Zagorje International.

Mašina majka Ksenija Čičko (52), iz čije su se kuće na adresi Naselje Tršinski 19 udaljile, potvrdila je da su joj sinoć iz policije javili da su joj kćer i unuka pronađene, ali su joj pritom zabranili govoriti bilo što o pronalasku.

– Pronašli su ih, ali ne znam gdje su, mogu vam tek reći da kod kuće još nisu. Više vam ne smijem reći. Ali hvala Bogu, sve se dobro završilo, rekla nam je Ksenija Čičko koja je i prijavila nestanak kćeri i unuke.

– Ujutro oko 6 sati otišla sam na posao u pekarnicu, a Maša je, kao što to svaki dan radi trebala oko osam, pola devet odvesti Taru u Dječji vrtić “Zipkicu”. No, kako poslijepodne kad sam se vratila kući s posla, ni Maše ni Tare nije bilo kod kuće, pokušala sam je dobiti na mobitel, ali nije mi se javljala. Budući da mi je sve postalo sumnjivo, otišla sam u vrtić, no tamo su mi rekli da Tara jučer nije ni dovedena. Pokušala sam kćer na mobitel dozvati još nekoliko puta, no mobitel je uvijek bio isključen. Tražila sam je i u nekoliko kafića po Zaboku u koje inače zalazi, no svi su mi rekli da je nisu vidjeli. Čula sam se i s Mašinim suprugom Krešom koji vozi kamion za jednog privatnika u Italiji, a kako ni on ništa nije znao, nestanak sam prijavila policiji – rekla je Čičko.

Dodala je kako joj je kćer Maša već znala odlaziti od kuće na dan – dva, no nikad nije sa sobom vodila kćerku, no sada je i nju povela i zbog bojazni za unuku je i prijavila nestanak policiji, piše Zagorje International.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2020 23:16