SEZONA SPAŠENA

PRONAĐENI KAJACI KOJI SU NESTALI S PODRUČJA ZADRA! 'Očito je pritisak javnosti učinio svoje te se počinitelj sam javio i uputio me na lokaciju kajaka'

 FACEBOOK, Jure Miskovic / CROPIX

Pronađeno je deset kajaka u vlasništvu Filipa Vulića (33) koji su nestali na iz ograđenog prostora na području Voštarnice u Zadru.

'Tri dana ne spavanja i dva mini obroka u tom periodu urodila plodom. U kratko... očito je pritisak javnosti učinio svoje, te se počinitelj sam javio, odnosno uputio na lokaciju kajaka', napisao je Vulić u komentarima ispod Facebook objave o nestalim kajacima.

'Detalje trenutno ne mogu iznositi. S druge strane, još jednom htio bi zahvaliti brojnoj podršci, te isto tako brojnim pojedincima koji su pripomogli u rješavanju 'slučaja', te onima koji su nesebično i jednostavno nevjerojatno ponudili svoje privatne kajake kako mi sezona ne bi propala. Idem leći sad', napisao je Vulić.

Podsjećamo, Vulić je u srijedu primijetio da plovila nema, a iz razgovora sa sugrađanima zaključio je da su kajaci vjerojatno ukradeni još tijekom prošloga vikenda.

Nakon što je nestanak prijavio zadarskoj policiji, pokrenuo je vlastitu istragu ne bi li pronašao kajake ukupne vrijednosti od 65 tisuća kuna.

U komentarima su ljudi također podijelili fotografije plavog kombija s kajacima na krovu, vjerujući da su pronašli lopova. Vulić je rekao da je to njegov kombi te da se i on sam našao na metu ljutih pogleda sugrađana koji su mislili da su uočili kradljivca kajaka.

'Bilo mi je i malo neugodno prolaziti s kajacima. Neke osobe su me pogledom strijeljale kroz šoferšajbu', napisao je Vulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:09