OSUMNJIČEN ZA 3 UBOJSTVA

Prosvjed podrške Filipu Zavadlavu trebao bi se održati sljedeći tjedan u Splitu, najavljena i konferencija za novinare

Filip Zavadlav
 Društvene mreže

Prema najavi grupe građana "Pravda za Filipa", prosvjed podrške Filipu Zavadlavu, 25-godišnjaku koji je uhićen proteklog vikenda uhićen pod sumnjom da je počinio trostruko ubojstvo u središtu Splita, održat će se 23. siječnja u Splitu.

Dalmatinski portal piše da će administratori grupe u ponedjeljak na konferenciji za medije iznijeti više detalja o okupljanju.

"Naime, mi kao administratori grupe 'Pravda za Filipa' koji smo u svemu ovome od prvoga dana se ograđujemo od svih tih informacija vezanih za prosvjed i vezanih za neke letke koji prenose razni mediji!", pišu u najavi prosvjeda koju potpisuju Lana Ružić i ostatak tima administratora 'Pravde za Filipa' i 'Otpora sustavu'.

"Ne stojimo iza svega toga, javnost pokušavamo obavještavati, ali nam profile blokiraju i ruše grupe! Stojimo iza prosvjeda koji će se održati sljedeći četvrtak u Splitu, a za sve dodatne informacije ćete biti obaviješteni u ponedjeljak, kada je zakazana konferencija za medije!"

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara novinarima je u srijedu rekao da će Grad Split u svrhu skupa potpore Filipu Zavadlacu odobriti korištenje javne površine, ako, naravno, za takvo okupljanje bude poslan zahtjev.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:13