SKUP U ŠIBENIKU

Prosvjed zbog mjera i cijepljenja: Pogledajte kakve su transparente gurali umirovljenicima pod nos

Četrdesetak okupljenih prosvjedovalo je naročito protiv cijepljenja i testiranje djece u školama, smatrajući to kontroliranjem najmlađih

Prosvjed u Šibeniku

 Niksa Stipanicev/Cropix

Jutros se pred zgradom Šibensko-kninske županije u Šibeniku na rivi okupilo se četrdesetak protivnika covid mjera, cijepljenja, a naročito cijepljenja i testiranje djece u školama, kako bi još jednom prosvjedovali.

image

Prosvjed u Šibeniku

Niksa Stipanicev/Cropix
image

Prosvjed u Šibeniku

Niksa Stipanicev/Cropix

"Je li dosta više ovog skupog i bizarnog igrokaza? Je li dosta iživljavanja nad nama i našom djecom? Ne pitajte me više ništa o koronavirusu, ne moramo više podastirati dokaze o bilo čemu. Meni osobno je jasno da je u tijeku već dvije godine rat globalnih korporacija na čelu s vladama i njihovim marionetama, blagoglagoljivim političarima u finim odjelima uz svesrdnu podršku propagandne artiljerije medija protiv običnog malog čovjeka i svega što je ljudsko, prirodno i normalno. Oni to hoće uljepšati pa zovu novim normalno, a u biti je nenormalno. Nama je sve jasno. Ako vama u toj zgradi nije, to je vaš problem. Ali nas više nećete vuči u tom smjeru" govorio je prosvjednik Petar Zlatoper u megafon pred zgradom Županije, prenosi portal ŠibenikIN.

Osvrnuo se i na djecu.

"Što se djece tiče, ne testiranjima, ne maskama, ne fizičkoj distanci, ne online nastavi, ne kućnim zatvorima zdrave djece, ne cijepljenju, ne indoktrinaciji koju provodite po školama ciljano i sustavno. Ne ovom bizarnom igrokazu, u njemu ne želimo sudjelovati. Dosta presumpciji zaraženih, ili nitko nije zdrav dok ne dokaže suprotno. Nikome nismo dužni dokazivati svoje zdravlje. Asimptomatski bolesnici ne postoje. I još nešto, obraćamo se i roditeljima", nastavio je Zlatoper.

image

Prosvjed u Šibeniku

Niksa Stipanicev/Cropix
image

Prosvjed u Šibeniku

Niksa Stipanicev/Cropix

"Pokrenimo se i udružimo snage, jer globalna bagra neće prestati s iživljavanjem na našoj djeci. Naši sitni nacionalni pijunčići u cijeloj toj hijerarhiji neće stati slušati dok im god mi ne kažemo ne. No pasaran. U nama je moć i mi odlučujemo kako ćemo živjeti i kako ćemo odgajati svoju djecu", zaključili su govor prosvjednici protiv covid mjera, piše portal ŠibenikIN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 15:15