NAKON BEROŠA

Prosvjednici došli na adresu na kojoj živi Alemka Markotić: ‘Gdje ćemo sutra? Možda Plenkoviću?‘

Prosvjed je preko društvene mreže organizirao križevački vjeroučitelj Ivan Pokupec
Prezime Markotić pokraj zvona
 Facebook

Prosvjednici protiv korona mjera i Stožera su u petak navečer u 19 sati zvonili i na vrata članice Nacionalnog stožera Alemke Markotić. Podsjetimo, ranije ovog tjedna isto su napravili i pred kućom ministra zdravstva Vilija Beroša.

Prosvjed je preko društvene mreže organizirao križevački vjeroučitelj Ivan Pokupec, koji je napisao kako se radi o 'kućnom posjetu stožerašima'.

Pokupec je na Facebooku napisao sljedeće:

- Obavljen je i drugi kućni posjet, večeras smo bili kod dr. Markotić. Odbili smo obavijestiti medije o mjestu i vremenu, a i njihovo društvo na akciji. Jer smo niskog IQ-a pa ne znamo cijeniti njihovu objektivnost i istinoljubivost.

Krvoločno smo pozvonili na zvono, želeći ju bioteroristički pitati da prokomentira mjere kojima se dobrim i poslušnim (ne)zaraznim građanima omogućava 15 minuta u posjeti svom bolesnom djetetu, a ludim antivakserima 0 minuta.

Nitko se nije javio pa smo zapijenjenih usta krenuli po ravnoj Zemlji do policijskog auta koji je parkiran ispred zgrade. Pitali smo dečke u plavom jesu li tu kao zaštita Alemki Markotić od nas, razbijačke rulje? Odgovorili su potvrdno.

Zatim smo ih pitali baca li se trenutno javni novac na policijsku stražu pred svim adresama stožeraša? Odgovorili su šutnjom.

Pitali smo ih sjede li tu cijeli dan čekajući nas, antiznanstvene zombije koji širimo virus? Odgovorili su šutnjom.

Fun times...

Gdje ćemo sutra? Capaku? Božinoviću? Opet Berošu? Možda Plenkoviću?

Strepite svi od roditelja koji šeću ulicama i zvone na vrata naših vlastelina, buuuuuuu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 00:57