U tvornicu im je stizalo meso koje je bilo pred istekom roka trajanja, staro i loše kvalitete, prepravljali su datume ili prepakiravali gotove proizvode u nove folije, a u proizvodnji kobasica i salama koristili su meso za koje oni tvrde da je bilo zaraženo – ispovijest je ovo radnika koji su za „Provjereno“ odlučili progovoriti o načinu rada u jednoj od najpoznatijih domaćih mesnih kompanija – PIK Vrbovca – s kraja 2016. i početka 2017. godine. S njima je razgovarala Ivana Paradžiković.
- Vidimo porijeklo, iz koje države dolazi i datum i istek roka trajanja. Mislim da oni to i kupuju iz razloga jer znaju da je to meso i pred istekom roka i sumnjive kvalitete, jer ga dobiju praktički za bagatelu. Ovi iz vanjskih država, oni si lijepo isprazne svoje kontejnere i to sve z...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....