Lignje u tavi, janjeće tripice, polovice krumpira s pancetom i basa sirom, pastrva s divljim češnjakom, fuži sa svježim tartufima, marinirana tuna, kolač od badema i ružmarina s maslinovim uljem i citrusnim voćem...
Inovativni recepti s domaćim namirnicama koje su osmislili neki od najvećih naših kuharskih umova, ali i interpretacije tradicionalnih jela karakterističnih za pojedine krajeve Hrvatske, “Hrvatska kuharica” iliti “Croatia: The Cookbook” ima sve.
Riječ je o projektu kojem je kapetan bio Mate Janković, koji je uspio okupiti 36 najcjenjenijih hrvatskih kuhara iz 33 restorana, koji su kreirali 155 recepata predjela, glavnih jela i slastica. Osmišljavali su i kuhali, među ostalima, Rudi Štefan, David Skoko, Andrej Barbieri, Priska Thuring, Denis Zembo, Zdra...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....