SUKOBI U STRANCI

Prvi član Domovinskog pokreta koji je javno stao u obranu Miroslava Škore: ‘Malo ste se zaigrali...‘

‘Morate saslušati i nas, jer bez nas i našeg članstva ste samo imena i prezimena na dokumentima DP-a‘, rekao je Matić
Miroslav Škoro; u pravokutniku: objava Ivana Matića na Facebooku
 Bruno Konjevic/Cropix

- Danas ste pokrenuli stegovni postupak nad Miroslavom Škorom, zašto? - zapitao se u četvrtak u objavi na društvenoj mreži Facebook Ivan Matić, predsjednik ogranka Domovinskog pokreta općine Gradina i prvi koji je pored Vesne Vučemilović javno stao u obranu bivšeg predsjednika stranke Miroslava Škore.

- Ja kao predsjednik ogranka općine Gradina, koji smo postigli najbolje rezultate na lokalnim izborima u RH za našu stranku, a siguran sam da i ostali predsjednici ogranaka u RH nisu zadovoljni s pristupom prema našim organizacijama u svezi svega što se događa u DP-u u posljednje vrijeme. Mislim da se mi itekako moramo pitati što mislimo, a ne da se ovako preko medija komunicira s nama - napisao je u objavi Matić.

- Da li je vama jasno da su temeljne organizacije te koje su za vas odradile posao i dale vam podršku da ste sada tu gdje jeste? Sama riječ temeljna organizacija vam govori da smo mi temelji naše stranke s našim članovima i simpatizerima, a od našeg rada ste dobili legitimitet da ste tu gdje jeste i zastupate naša mišljenja za koje očito ne marite? - nastavio je Matić.

- Mislim da se stvari mogu vratiti na pravi put samo na jedan način, a to je; U što kraćem roku sazovite sastanak svih predsjednika temeljnih organizacija, (nađite veliko i prostrano mjesto jer nas ima), neka potpredsjednik ili v. d. predsjednika u ovom slučaju izađe pred nas i objasni o čemu se radi???? - ustvrdio je Matić.

- Morate saslušati i nas, jer bez nas i našeg članstva ste samo imena i prezimena na dokumentima DP-a. Ako to ne napravite, zapamtite da ćete ostati sami sa sobom i svojom strankom, ali nikako i našom? Budite pametni, malo ste se više zaigrali s našim sudbinama i to bi vas mogli koštati opstanka stranke. Jedino, ako je vaš cilj da to tako i bude, onda se ispričavam na ovom komentaru i sretan vam put - zaključio je Matić, potpisao se te dodao: "Ajmo da vidimo kolika muda imate? Postavljam pitanje, dali je vridilo???? Zato što svoje volim!"

Kad je vidio da je Matić pružio podršku Škori i od novog vodstva zatražio da komunicira s članovima, v. d. predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić najavio je da poslije 15. kolovoza izlaze na teren.

- Počinjemo obilaziti teren i razgovarati s članovima kako bi ih uputili što i kako dalje planiramo. Ubrzo ćemo održati i Predsjedništvo, a krenut će i pripreme za unutarstranačke izbore koji će biti festival demokracije - rekao je Radić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:38