JAVNO GA OSUDIO

PSIHIJATAR KOJI JE UPOZORAVAO NA PERNARA DOBIVA PRIJETNJE SMRĆU 'Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu...'

 
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Psihijatar Herman Vukušić koji je javno osudio istupe zastupnika Živog zida, Ivana Pernara koji tvrdi da je za liječenje gripe dovoljno uzimanje veće količine vitamina C, na Facebooku je objavio kako dobiva prijetnje smrću.

Vukušić je ministrima Milanu Kujundžiću i Dražen Bošnjakoviću, kao i predsjedniku Hrvatske liječničke komore, Krešimiru Luetiću, napisao pismo u kojemu traži poduzimanje mjera protiv Pernara. U pismu je napisao da Pernar "posjeduje izuzetne moći manipuliranja činjenicama te postoji mogućnost da netko uistinu njegove 'savjete' uzme zdravo za gotovo i ne potraži stručnu pomoć".

Sad zbog toga pisma prima prijetnje smrću, a o svemu se oglasio i na svom profilu na Facebooku.

"PERNAROVA SLJEDBA VEĆ MI PRIJETI SMRĆU

Nisam niti izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca povodom "doktora Pernara", koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: "Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana"

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov "Mein Kampf", a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću.

Također, zaštitu sebe i svoje obitelji zatražit ću izravno od ministra Božinovića, dok ću Pernarovu stranicu prijetnji i mržnje prijaviti upravi Facebooka.

Je li to saborski zastupnik parlamentarne stranke, ili sljedba Charlesa Mansona?!

Sramotno i alarmantno, ali ja se prijetnji ne plašim!", napisao je Vukušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:28