ZORAN ĐOGAŠ

‘Puljak je svoju kampanju gradio na antihadezeovskom govoru mržnje, lažima i obmanama‘

Prozivao je ljude da su mafijaši, bez da je podnio ijednu kaznenu prijavu, rekao je kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika

Zoran Đogaš

 Josko Ponos/CROPIX

Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš optužio je u petak protukandidata Ivicu Puljka da je svoju kampanju gradio na "antihadezeovskom govoru mržnje" i pozvao Splićane da u nedjelju u drugom krugu zaokruže njega i njegovo dvoje zamjenika.

"Puljak je čitavu kampanju gradio na antihadezeovskom govoru mržnje, optužbama i prozivanjem ljudi da su mafijaši, bez da je podnio ijednu kaznenu prijavu," rekao je Đogaš na svojem posljednjem predizbornom obraćanju uoči nedjeljnih izbora.

Po njegovoj ocjeni, kampanja je donijela sa sobom "klasičan folklor", ali i niz laži, obmana i velik broj nepotkrijepljenih optužbi.

Poručio je kako je siguran da birači neće povjerovati "floskulama i lažima bivšeg gradonačelnika Puljka".

"U nedjelju Splićanke i Splićani biraju između priča i floskula i konkretnog rada, biraju hoće li ubuduće slušati svađu, mržnju, rušenje ili će svjedočiti suradnji, okupljanju i građenju", rekao je Đogaš.

U nedjelju biramo gradonačelnika koji nudi besplatan prijevoz (aludirajući na sebe) ili gradonačelnika koji će vam reći da prodate auto ako nemate parking (aludirajući na Puljka), dodao je.

"Pred svima je izbor između nesposobnog uspravljanja bivšeg gradonačelnika, koji u godinu dana nije napravi ništa, ili dokazanog kompetentnog tima koji vodim", ustvrdio je Đogaš i pozvao građane da izađu na drugi krug izbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:49