DOLAZAK INKOGNITO

Puljak: ‘Plenković dolazi u Split, a nije nam se javio. No još stignemo na kavu...‘

‘Puno je tema za razgovor, a premijerovu pažnju zaslužuju svi građani Splita, ne samo članovi njegove stranke‘, kazao je Puljak

Ivica Puljak i Bojan Ivošević na kavi ispred Banovine

 Nikola Vilic/ Cropix/Cropix

Premijer Andrej Plenković danas je u Splitu gdje će prisustvovati stranačkom skupu HDZ-a, no gradonačelnika Splita, Ivicu Puljka, kao ni Gradsku upravu o svom dolasku nije obavijestio, niti se s njima, kako se čini, planirao sastati.

Tu je neobičnu situaciju u svojoj objavi na Facebooku prokomentirao gradonačelnik Puljak te pozvao Plenković da s njim ode ‘barem na neformalnu kavu‘.

‘Saznao sam da predsjednik Vlade Andrej Plenković danas dolazi u Split na stranački skup HDZ-a. Žao mi je što o dolasku nije obaviješten Grad Split jer bi zaista voljeli ugostiti premijera i iskoristiti priliku za razgovor o projektima koje provodimo u Splitu.

Ima još vremena, ako se gospodin Plenković predomisli, rado ću se sastati s njim, barem i na neformalnoj kavi. Puno je tema za razgovor, a premijerovu pažnju zaslužuju jednako svi građani Splita, ne samo članovi njegove stranke‘, kazao je Puljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:46