OSTALI PRAZNI STOLCI

Puljak se nije pojavio na sučeljavanju, Mihanović: ‘Svog zamjenika ne može držati pod kontrolom‘

Na Jadran TV-u trebali su se sučeliti kandidati za splitskog gradonačelnika i njihovi zamjenici
Puljak se nije pojavio na sučeljavanju
 Vice Mihanović/facebook

Televizija Jadran večeras je organizirala sučeljavanje kandidata za splitskog gradonačelnika, no Ivica Puljak nije se pojavio. HDZ-ov kandidat Vice Mihanović na Facebooku je objavio status u kojem je iznio svoje objašnjenje cijele situacije.

Piše kako su se na Jadran TV-u, uz kandidate, trebali sučeliti i njihovi zamjenici te da je upravo to razlog zbog kojeg Puljak nije došao. Odnosno, kaže, razlog je taj jer kandidata za svog zamjenika, Bojana Ivoševića, "ne može držati pod kontrolom".

Objavio je i fotografiju na kojoj se u studiju vide Mihanović i kandidati za njegove zamjenike, Stipe Božić i Jelena Burazin, dok su stolci za Puljka i njegov tim ostali prazni.

Mihanovićevu objavu niže prenosimo u cijelosti.

- Upravo je počelo sučeljavanje na TV Jadran. Bilo je zamišljeno kao sučeljavanje timova, kandidata za gradonačelnika i njihova dva zamjenika. Nažalost, pravog sučeljavanja nema jer se Ivica Puljak i njegova dva zamjenika nisu pojavili. Jedini zaključak je da su ga izbjegli jer Puljak ne može držati pod kontrolom Bojana Ivoševića. Očito su procijenili da je bolje da ne dođu nego da Ivošević pokaže svoje pravo, vulgarno i nepristojno lice, jer nema šanse da bi on izdržao dva sata glumiti pristojnost, napisao je Mihanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:19