UOČI DRUGOG KRUGA

Puljak Splićanima: ‘Izađite na izbore, samo vi odlučujete kako će grad izgledati u budućnosti‘

Ističe i kako je njegov Centar u gradu etablirao upravljački model reda, javnih natječaja i istih šansi za sve građane

Bojan Ivošević, Ivica Puljak i Antonio Kuzmanić
 

 Josko Supic/CROPIX

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak pozvao je u petak Splićanke i Splićane da u nedjelju izađu na izbore jer, kako je rekao, samo oni odlučuju kako će grad izgledati u budućnosti.

"Mi smo uvijek govorili da su ovo izbori između dva različita modela upravljanja gradom. Jedan je model koji je bio nekad, model bez javnih natječaja, povlaštenih stranačkih iskaznica, podjele plijena i brige samo za svoje interese iznad javnih interesa, a drugi je bio model koji smo mi etablirali u deset mjeseci kad smo upravljali gradom. To je bio model reda, javnih natječaja, istih šansi za sve građane", izjavio je Puljak.

Istaknuo je da su građani već u prvom krugu izbora odabrali njihov model te poručili da su zadovoljni smjerom kojim su vodili grad.

"Mi ćemo nakon potvrde pobjede u nedjelju nastaviti beskompromisno s velikim žarom voditi ovaj grad da u sljedeće tri godine zaista doživi preporod i da sve ono što smo govorili zaista i napravimo te da građani budu ponosni na naš lijepi grad", izjavio je kandidat Centra.

Upitan o suradnji u Gradskom vijeću u kojem je Centar osvojio 15 mjesta te im za većinu nedostaje podrška jednoga izabranog vijećnika, rekao je kako je već razgovarao s Mostom i SDP-om koji imaju po dva mandata.

"Siguran sam da će doći do suradnje, da ćemo imati 19 vijećnika u Gradskom vijeću i raditi na dobrobiti naših građana", rekao je Puljak objašnjavajući kako će Mostu i SDP-u ponuditi više modela suradnje kako bi pronašli onaj koji svima odgovara.

Na novinarsko pitanje o ocjeni kampanje, odgovorio je da njome nije zadovoljan govoreći kako je ispod svake razine bila izjava njegova protukandidata, nestranačkog predvodnika HDZ-a, kad je, kako tvrdi Puljak, proglasio da nisu normalni građani Splita koji nisu glasovali za HDZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:04