Čokolada s pršutom ili čokolada s pancetom, kako vam to zvuči? Bogdanu Kompariću koji ima iskustvo od čak 50 godina u poslu s mesom zazvučalo je kao odlična ideja i nije ju se libio provesti u djelo, piše Glas Istre.
Počeci mesarstva Bogdana Komparića sežu u davne dane, kada je kao naučnik započeo s ovim poslom.
- Puno puta bio sam u situaciji da bih najradije sve zatvorio, ali potegneš malo naprijed, napraviš neki novi proizvod i to ti učini neko unutarnje zadovoljstvo, kaže Komparić.
- Najveća kriza je bila na samom početku pandemije i tada smo promijenili cijelu koncepciju poslovanja. Uveli smo i dostavu i uspjeli smo preživjeti. Jako je važno unositi nešto novo, to te učini sretnim. Kad smo počeli proizvoditi salame, počeo sam izmišljati što bih mogao pa smo napravil...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....