SPOJIO NESPOJIVO

Pulski mesar kupcima ponudio čokoladu s pršutom i pancetom: ‘Svi su ostali u šoku, rekli su da sam lud‘

‘Budući da sam i pčelar, okušali smo se i u pripravljanju salamina s medom‘, kaže Komparić
 Bogdan Komparić/Facebook
‘Budući da sam i pčelar, okušali smo se i u pripravljanju salamina s medom‘, kaže Komparić

Čokolada s pršutom ili čokolada s pancetom, kako vam to zvuči? Bogdanu Kompariću koji ima iskustvo od čak 50 godina u poslu s mesom zazvučalo je kao odlična ideja i nije ju se libio provesti u djelo, piše Glas Istre.

Počeci mesarstva Bogdana Komparića sežu u davne dane, kada je kao naučnik započeo s ovim poslom.

- Puno puta bio sam u situaciji da bih najradije sve zatvorio, ali potegneš malo naprijed, napraviš neki novi proizvod i to ti učini neko unutarnje zadovoljstvo, kaže Komparić.

- Najveća kriza je bila na samom početku pandemije i tada smo promijenili cijelu koncepciju poslovanja. Uveli smo i dostavu i uspjeli smo preživjeti. Jako je važno unositi nešto novo, to te učini sretnim. Kad smo počeli proizvoditi salame, počeo sam izmišljati što bih mogao pa smo napravil...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 02:21