ORIGINALNA KAMPANJA

PUPOVAC U SKLOPU KAMPANJE ISPROBAO TRAKTOR 'Njime namjerava na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Bruxelles'

 
Milorad Pupovac
 SDSS Facebook

Članovi samostalne demokratske srpske stranke su u sklopu kampanje za europske izbore posjetili Virovitičko-podravsku županiju. Tom je prilikom predsjednik stranke Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora.

SDSS je na Facebooku objavio fotografije uz opis da 'Pupovac traktorom namjerava na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Bruxelles'.

'Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.

Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava uskoro na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Bruxelles', stoji u Facebook objavi SDSS-a.

Podsjetimo, kandidat HRAST-a Hrvoje Zekanović prije nekoliko je dana izjavio kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd, te da trebaju paliti traktore i 2019. Pupovac je poručio da "ako ih budu tjerali da s traktorima vode kampanju - dopunit će ćirilicu i s traktorima". Ali, dodao je, neće ići u smjeru u kojem "oni misle" već u drugom. "Ako žele da s traktorima uđemo u Bruxelles, ući ćemo", rekao je SDSS-ov Pupovac.

Reagirajući na to Zekanović je kasnije izjavio kako je "Pupovac sklon kritiziranju svih ostalih, sklon je kritiziranju hrvatske države. Najavljuje odlazak traktorima u Bruxelles, a moj mu je savjet neka krene što prije i neka tamo i ostane", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:17