NEZGODAN GAF

Radman u HTV-ovom središnjem Dnevniku postao ‘Daniel Craig, James Bond‘: ‘Došlo je do tehničke greške...‘

‘HRT se ispričava gledateljima zbog tehničke pogreške u večerašnjem prilogu u središnjem HTV-ovu Dnevniku 2‘, priopćili su s Prisavlja

Gordan Grlić Radman (lijevo) i Daniel Craig (desno)

 HTV/Profimedia

Nakon što je u utorak navečer hrvatsku javnost dobrano nasmijala slučajna greška u HTV-ovom Dnevniku 2, iz te su TV kuće svim gledateljima uputili ispriku.

Naime, tijekom Dnevnika prikazan je razgovor s ministrom vanjskih poslova Gordanom Grlićem Radmanom ispod kojega nije pisalo njegovo ime već 'Daniel Craig, James Bond'.

image

Gordan Grlić Radman s krivim potpisom

HTV/Screenshot

Gledatelji su to odmah primijetili i reagirali dijeljenjem fotografije nespretnog gafa na društvenim mrežama.

S Prisavlja su tijekom večeri izdali priopćenje u kojem se ispričavaju zbog ove nenamjerne tehničke pogreške. Pritom su u svom dopisu ministru naveli krivo ime - nazvali su ga Goranom.

- Hrvatska radiotelevizija (HRT) se ispričava gledateljima zbog tehničke pogreške u večerašnjem prilogu u središnjem HTV-ovu Dnevniku 2 pod izjavom ministra Gorana Grlića Radmana, priopćili su s HRT-a.

- Riječ je o tehničkoj pogrešci koja nije bila vidljiva u sustavu u kojem se pišu novinarski tekstovi. U tom sustavu bilo je napisano točno ime sugovornika - međutim, zbog tehničke pogreške došlo je do situacije zbog koje se ispričavamo javnosti, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:46