NAKON OSTAVKE

RAMLJAK POSLAO MAIL SVIM ZAPOSLENICIMA AGROKORA 'Spriječili smo propast kojoj smo gledali u oči. Izuzetno sam ponosan na sačuvana radna mjesta'

Ante Ramljak
 Bruno Konjević / HANZA MEDIA

Nakon što je jučer podnio neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika za Agrokor, Ante Ramljak se obratio i zaposlenicima Agrokora.

U mailu kojeg je poslao svim zaposlenicima koncerna poručio im je kako je ponosan na sačuvana radna mjesta, piše Dnevnik.hr.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

'Poštovane kolegice i kolege,

Jučer sam podnio neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno je radila protiv ovog procesa.

Izuzetno sam ponosan na sačuvana radna mjesta i rezultate koje smo zajedno ostvarili u proteklih deset mjeseci. Stabilizirali smo poslovanje kompanija, vratili povjerenje dobavljača i spriječili propast kojoj smo gledali u oči u travnju prošle godine. Osigurali smo i preduvjete da vjerovnici mogu nastaviti sa pregovorima i uspješno privesti nagodbu kraju.

Želim vam da uspješno nastaviti s radom i svojim rezultatima polažete odgovornost prema ciljevima koje smo postavili. Hvala na povjerenju i podršci koju ste mi pružili, puno mi je značila.'

O OSTAVCI ANTE RAMLJAKA, BIRANJU NOVOG IZVANREDNOG POVJERENIKA TE REAKCIJAMA IZ VLADE I SABORA PRATITE UŽIVO OVDJE.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:55