PROTIV KORUPCIJE

Ramljak reagirala na Kerumovo gostovanje u Otvorenom: ‘Splitu ne trebaju poslušnici, rodbina ni cirkusanti‘

Izgledna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita naglasila je kako je vrijeme da Split prestane biti vic državi.
Branka Ramljak

Izgledna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Branka Ramljak osvrnula se na svom Facebook profilu na sinoćnje gostovanje Željka Keruma u emisiji Otvoreno i zaključila da je bivši gradonačelnik Splita tamo doveden kao cirkus. Zasmetalo joj je mnogo toga u njegovom izlaganju pa je najavila da u narednim danima kreće s inicijativom koja će pokazati da Split može puno bolje.

Njenu poruku prenosimo u cijelosti.

- Sinoć sam gledala Otvoreno i još jednom dobila potvrdu zašto ne mogu stajati prekriženih ruku dok nam čerupaju grad i pri tom nam govore kako je to jedini izbor. Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus. Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima. To je slika koju je Split ponovno sinoć poslao o sebi drugima, ali i poruka koju je poslao svojim mladima i svojoj djeci.

E pa nećemo tako. Većini se to gadi. Većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu. Zato samo odlučila sve raditi suprotno od standarda koje su nam nametnuli. Ovih dana krećem s jednom takvom inicijativom. Splitu ne trebaju stranački poslušnici, rodbina ni cirkusanti. Splitu trebaju najbolji. Pozivam ih da se usude, da se priključe i da ovaj grad postavi nove standarde i bude svijetli primjer, a ne vic cijeloj državi - napisala je na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:18