SNAŠLI SU SE...

Raspad sistema u Dnevniku Nove TV, uništili ih tehnički problemi: ‘Ništa od prognoze vremena‘

S Nove TV prošlog su tjedna najavili kako će se Dnevnik uskoro emitirati iz novog modernog studija

Dnevnik Nove TV

 Screenshot Nova Tv/

- Čudesni Španjolac postao je najmlađi teniski broj 1 u povijesti - kazala je večeras voditeljica sporta na Novoj TV Anamarija Vuković najavljujući prilog o osvajaču US Opena i novoj teniskoj senzaciji Carlosu Alcarazu, piše Slobodna Dalmacija.

Priloga međutim nije bilo radi tehničkih problema, a nakon što je prezentirala sve sportske vijesti Vuković se obratila kolegama u studiju, Romini Knežić i Petru Pereži.

- Eto stigli smo i do kraja ovog uzbudljivog i napetog sportskog dana!

- Cijeli dan je napeto Anamarija, odgovorila joj je Romina, na što je Anamarija uzvratila: ‘Vidim!‘. Ubacio se i Pereža dodavši: ‘Na svim područjima, čini mi se...‘

Romina je potom gledateljima najavila vremensku prognozu za 45 sekundi, no nakon emitiranog reklamnog bloka, od inače iscrpne prognoze na kraju Dnevnika nije bilo ništa.

- Pogledajmo još i prognozu vremena. Ništa od prognoze vremena - kazala je voditeljica zbunjeno prebiravši po papirima.

- Ali bit će sunčano sutra, bit će lijepo vrijeme... - dodala je nakon čega su Pereža i ona pozdravili gledatelje do Večernjih vijesti obećavši da će u njima biti prognoze.

S Nove TV prošlog su tjedna najavili kako će se Dnevnik uskoro emitirati iz novog modernog studija pa pretpostavljamo kako današnji tehnički problemi imaju veze s preseljenjem u Buzin gdje će biti nova redakcija i studio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 15:03