PRONAĐENA MRTVA U STANU

RASPISANA NAGRADA OD 50.000 KUNA Policija traži pomoć u razrješenju misterioznog ubojstva starice

SISAK - Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je donio Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju teškog kaznenog djela počinjenog u Sisku, u Ulici Andrije Hebranga u prosincu 2013. godine.

Kako smo već pisali, u svojem stanu u sisačkom naselju Caprag noću sa 17. na 18. prosinca ubijena je 73-godišnja žena.

Policajci, unatoč provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, nisu došli do saznanja koja bi ukazala na identitet počinitelja ovog kaznenog djela ubojstva.

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja, sisačka policija poziva sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192, e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi kriminalističke policije Policijske uprave Sisačko-moslavačke.

Nesretna žena D. K. pronađena je mrtva u svome stanu. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti odnosno da je žena žrtva kaznenog djela ubojstva. Neslužbeno doznajemo da je ubijena D. K. u stanu živjela sama, a od susjeda i rođaka da je nesretna žena pronađena mrtva sa stegnutom najlonskom vrećicom oko glave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:23