DANIEL MARKIĆ

RAVNATELJ SOA-e OBJASNIO KAKO SU IM PROMAKLI MEJLOVI MARTINE DALIĆ 'Tada smo imali drugu zadaću... SMS-ovi? Na prvi pogled izgledaju smiješno'

 
u krugu: Daniel Markić
 CROPIX

Ravnatelj SOA-e Daniel Markić komentirao je situaciju oko afere mailovi, odnosno ministrice gospodarstva Martine Dalić i načina na koji je nastajao Lex Agrokor.

- Samo ćemo reći da je SOA uključena, to nam je zadaća. Imamo jasne upute državnog vrha da razjasnimo situaciju. Dajemo potpunu potporu DORH-u jer je bitno da DORH da konačni 'lijek', i policiji, kazao je Markić koji nije htio otkriti u kojem smjeru ide istraga.

- Radimo na tome. Konačno izvješće dobit će državni vrh i vjerojatno Saborski odbor za nacionalnu sigurnost, oni će vas obavijestiti.

Novinari su Markića pitali i o sadržaju navodnih SMS-ova koje je Ivica Todorić dostavio predsjedniku Hrvatskog helsinškog odbora Ivanu Zvonimiru Čičku.

- Što se tiče sms-ove koji su sinoć procurili... Kad vidite te dokumente koji na prvi pogled izgledaju smiješno... mi smo se ozbiljno primili toga i ustanovit ćemo što je to, rekao je Markić, piše N1. Opširnije o tim porukama pročitajte OVDJE

Markića su novinari upitali kako je moguće da su SOA- i promaknuli ovi mailovi kada su prošle godine provjeravali mailove ministrice Dalić.

- Tada smo se jasno očitovali. Znali smo što je naša zadaća i to smo izvršili. Sada je malo drugačija zadaća, to ćemo isto izvršiti pa ćemo vas obavijestiti, rekao je Markić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:07