PROLJEĆE NA ČEKANJU

RAZVEDRAVANJE TEK U NEDJELJU Cijeli tjedan padat će kiša i snijeg, a vrijeme ostaje hladno

Zagreb, 140313.Kako su meteorolozi i najavljivali, temperatura zraka se spustila, a nocasnja kisa, jutros, se pretvorila u snijeg. Do proljeca je ostalo jos sest dana, pa se vecina zagrepcana nada da je ovo ipak zadnji snijeg.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Hladno vrijeme, snijeg i kiša dominirat će gotovo cijeli ovaj tjedan na području Hrvatske, sve do vikenda koji bi konačno trebao donijeti sunčano vrijeme.

U utorak se očekuje oblačno vrijeme s kišom, koja će u gorju prelaziti u snijeg, a u Dalmaciji su mogući i obilni pljuskovi s grmljavinama.

U srijedu meteorolozi predviđaju pretežno oblačno vrijeme, snijeg u gorju a susnježicu u nizinskim krajevima, dok se na Jadranu očekuje kiša. Do kraja dana trebalo bi doći do laganog razvedravanja.

Četvrtak će donijeti djelomično sunčano vrijeme, no do navečer se očekuje ponovno naoblačenje na Jadranu, a preko noći i u ostalim krajevima.

U petak će u većem dijelu zemlje padati kiša, a u gorju ponovno snijeg i susnježica. Na Jadranu se očekuje jako jugo.

Početak vikenda donijet će promjenjivo oblačno vrijeme, uz mogućnost kiše, no do večeri bi trebalo doći do razbijanja naoblake. Nedjelja donosi pretežno sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku u nekim krajevima.

Temperature će se kretati između 0° i 12° C u unutrašnjosti, te između 9° i 18° C na Jadranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:07