SVE JE PLIVALO

Rebro završilo pod vodom nakon razorne oluje: Pogledajte kako bolnicom doslovno šiklja voda!

Naša najveća bolnica je poplavljena nakon što se na Zagreb u svega nekoliko minuta sručila ogromna količina vode

Poplavljeno Rebro

KBC Zagreb završio je pod vodom.

Nakon nezapamćene oluje koja je pogodila Zagreb, velika šteta nastala je na Rebru, gdje su poplavljeni mnogi odjeli.

Snimka koju nam je poslao čitatelj pokazuje posve poplavljen hodnik i vodu koja se slijeva niz stepenice. Zasad još nema informacija kolika je šteta, no ona će zasigurno biti velika.

Podsjećamo, Rebro je i prije nekoliko dana bilo u problemima kad se, usred najvećeh toplinskog vala, pokvario klimatizacijski uređaj. A nakon pokvarene klime, sada je bolnica pod vodom.

Pogledajte snimku:

‘Bolnice u Zagrebu nesmetano pružaju zdravstvenu skrb‘

U nevremenu koje je u srijedu popodne zahvatilo Zagreb, poplavljene su prostorije bolnice Sveti Duh, a prema objavljenim videosnimkama, poplava je bila i u KBC-u Zagreb, no iz Ministarstva zdravstva poručuju da sve bolnice nesmetano pružaju zdravstvenu skrb.

Na Svetom Duhu poplave su zahvatile objedinjeni hitni bolnički prijem i dijelove ginekologije, a prema snimkama, voda je došla i do unutarnjih prostorija u KBC-u Zagreb.

Iz Ministarstva zdravstva potvrdili su da se u svim bolnicama nesmetano odvija pružanje zdravstvene skrbi.

“Čuo sam se sa svim ravnateljima. Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić nije bio jako zabrinut. Rekao je da je bila ta poplava”, rekao je Beroš nakon obilaska Svetog Duha i Vinogradske bolnice.

U nevremenu koje je zahvatilo Zagreb, dvoje je poginulih i više ozlijeđenih osoba. Beroš je nakon obilaska bolnica, izrazio sućut obiteljiima poginulih te ozlijeđenima zaželio što brži oporavak. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:15