INCIDENT NA PARKINGU

Riječka doktorica: Nisam znala da me snima, balavac jedan bezobrazni! Nemam se za što ispričati!

Prozvana pročelnica Zavoda za audiologiju ne misli se zbog svog čina ispričati te ispričala zašto je rekla da radi u Covid centru
Tatjana Šepić

Riječanin Dino Budimilić na YouTubeu je objavio snimku incidenta koji se dogodio ispred KBC-a Rijeka zbog parkinga. Žena, koja se predstavila kao liječnica koja radi u COVID bolnici i kao zamjenica ravnatelja, blokirala mu je izlaz s parkinga i nije se htjela pomaknuti. Muškarac joj je govorio kako je to označeni javni parking, na što mu je ona odgovorila:

- Slušaj me, dušo. Ne budi hirovit. Vidi ove bolnice. Kad ti bude slabo, srest ćemo se. Pa ćeš onda biti manji od makova zrna, da l' me kužiš. I ne budi tako jadan, nego budi muškarac. Shvati kriznu situaciju u KBC-u, tu ti ljudi umiru, vidiš ova kuća. Umiru zato jer si ti bezobrazan, rekla mu je liječnica.

Za Dnevnik Nove TV oboje su iznijeli svoju stranu priče.

- Objasnio sam joj da još jedan auto blokira nju, tako da će ona morati zvati drugoga da odblokira nju, a ona mi je rekla da ja zovem tog drugoga i da će ona doći kada se on makne. Rekao sam joj, oprostite, ali ja imam problem s vašim autom, ajde vi riješite taj problem s tim koji vas blokira i onda je ona pukla i došla tu i počela se svađati sa mnom, pojasnio je Dino iz Rijeke.

U Dnevniku Nove TV i liječnica je objasnila zašto je tako postupila.

- Ja sam pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC-u Rijeka. Puno sam truda uložila u Zavod i u svoj kadar, nisam znala da on snima i bila sam u svom elementu, ne iz zla, nego zato što je to jedan balavac bezobrazni, izjavila je Tatjana Šepić.

Prozvana pročelnica Zavoda za audiologiju ne misli se zbog svog čina ispričati.

- Nemam se kome za što ispričavati, ja ne radim u COVID centru, ali sam u srcu COVID centra, objašnjava Šepić zašto je rekla da radi u COVID centru.

O svemu su se oglasili i iz KBC Rijeka:

- Klinički bolnički centar Rijeka kao poslodavac poduzima radnje iz svoje nadležnosti sukladno institucijskim aktima, poslovnim i profesionalnim interesima ustanove. Obzirom na stalna nastojanja za podizanjem kvalitete zdravstvene skrbi, iznimno nam je stalo do pune transparentnosti uz afirmaciju pozitivnih društvenih vrijednosti. KBC Rijeka se ograđuje od navedenog istupa, priopćili su iz KBC Rijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2022 06:33