PRKOSE STOŽERU

Riječki noćni klub neće ispoštovati zabranu rada: ‘Otvaramo u 23h i radit ćemo cijelu noć!‘

‘Epidemiološko je stanje u Primorsko-goranskoj županiji i Istri dobro i stabilno. Poštujemo mjere i upute‘
Ilustracija
 Goran Telak/Cropix

Vlasnik noćnog kluba Indigo u centru Rijeke Zoran Komljenović najavio je da će njegov klub, unatoč odredbi da noćni klubovi i kafići od ovog vikenda ne smiju raditi dulje od ponoći, otvoriti svoja vrata u 23 sata te da će, kao i inače, raditi cijelu noć, javlja Fiuman.

"Smatramo da je odluka diskriminatorna te u isto vrijeme i besmislena s obzirom na epidemiološko stanje u PGŽ i Istri koje je dobro, stabilno, nema zabilježenih slučajeva zaraze te se poštuju mjere i upute o prevenciji širenja zaraze.

U prilog nam idu i današnji javni poziv načelnika Kriznog stožera PGŽ Boras-Mandića koji je uputio Nacionalnom stožeru te apel Liste za Rijeku koja traži od stožera posebni tretman za Kvarner i Istru s obzirom na epidemiološko stanje u tim županijama.

Na kraju vas obavještavamo da ćemo se večeras oglušiti na apsurdnu zabranu Nacionalnog stožera te da će noćni klub Indigo raditi unatoč zabrani, te stoga pozivamo sve predstavnike medija kako bi svojim prisustvom posvjedočili pridržavanju svih mogućih mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze kojih se pridržavamo od samog početka ove krize. Klub Indigo svoja vrata otvara od 23 sata, svi ste pozvani", rekao je Komljenović, a prenio Fiuman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:24