PREDSTAVLJANJE

Riječki SDP otkrio kandidate, aktualni gradonačelnik Obersnel na posljednjem mjestu liste

Na listi je 16 muškaraca i 15 žena, u dobi od 28 do 73 godine, kazali su na predstavljanju kandidata koalicije SDP-HSU-IDS-HSS
SDP-ov kandidat za gradonačelnika Rijeke, Marko Filipović
 Srđan Vrančić/Cropix

Kandidat za gradonačelnika Rijeke i nositelj koalicijske liste SDP-HSU-IDS-HSS za riječko gradsko vijeće Marko Filipović u subotu je predstavio kandidate s te liste.

Na listi je 16 muškaraca i 15 žena, u dobi od 28 do 73 godine, druga na listi je Sandra Krpan, treći Željko Jovanović, oboje iz SDP-a, slijede Ljiljana Cvjetović (HSU), Petra Karanikić i Petar Petrinić iz SDP-a, Tajana Masovčić iz IDS-a i drugi.

Posljednji na listi, aktualni gradonačelnik Vojko Obersnel (SDP) kazao je kako je ponosan da može pomoći toj listi. "Poštujem energiju Marka Filipovića s kojom je okupio ljude i složio ovu listu te s kojom je vodio predizborne aktivnosti, pokazujući mudrost i odgovornost, ne nasjedajući populistima", naglasio je. "Marko se ozbiljno bavi programom", zaključio je.

Filipović je objasnio kako je listu predstavio na Međunarodni praznik rada u sjećanje na radnike koji su 1886. prosvjedovali u Chicagu. Predstavljanje je održano ispred hostela Dharma u bivšem industrijskom kompleksu Vulkan, a ta lokacija, kako je rekao Filipović, odabrana je kako bi se istaknula važnost revitalizacije industrijske baštine.

"Zalagat ćemo se za dostojanstvo radnika te zelenu i još prosperitetniju Rijeku", naveo je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2021 05:48