NACIONALNA EUFORIJA

Rim-tim-tagi-dim ludilo: Vatrogasci u Zagrebu oduševili objavom na Fejsu, a pazite praksu konobara iz Varaždina...

Podrška Baby Lasagni slijeva se sa svih strana i čitava se zemlja ujedinila u navijanju

Podrška Baby Lasagni

 Facebook

Još je svega nekoliko sati ostalo do početka prve polufinalne večeri ovogodišnjeg Eurosonga na kojoj će svoj prolazak u finale pokušati izboriti i naš Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić i njegov tim.

Nema tko se već nije okušao u karakterističnom plesu hrvatske ekipe koja će nastupiti večeras u švedskom Malmöu, no zagrebački vatrogasci otišli su i korak dalje te svoju podršku izrazili na malo drugačiji način. Naime, ispekli su - lazanje.

Na snimci objavljenoj na Facebook profilu Vatrogasne postrojbe Zagreb, jedan vatrogasac na stol stavlja zamamnu porciju lazanja, nakon čega kamera prikazuje poredana vatrogasna vozila i na kraju zgradu u Savskoj na kojoj je istaknuta ogromna hrvatska zastava.

U podlozi, naravno, čuju se zarazni ritmovi Rim Tim Tagi Dima.

Pa neka im je - kao i našoj ekipi u Švedskoj - u slast!

Nešto malo sjevernije, u baroknom Varaždinu, konobari na stolove stavljaju heklane tabletiće kad donose kave. Gostima je to jasan znak - vrijeme je za Rim Tim Tagi Dim ples!

Video iz Varaždina pogledajte OVDJE.

Ako to ovako izgleda pred prvu polufinalnu večer Eurosonga, možemo si samo zamisliti što nas sve čeka prođemo li u polufinale ili čak pobijedimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 06:24