OKRŠAJ NA FACEBOOKU

Rimac spustio Pauku koji ga je nakon rasističkog napada kritizirao jer zapošljava strance: O čemu ti to, ograničeni čovječe?

"Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata", napisao je Pauk. Uslijedio je odgovor

Martin Pauk

 Darko Tomas/Cropix

Bivši splitski gradski vijećnik Martin Pauk na Facebooku je ostavio komentar na objavi vlasnika Bugatti Rimac automobila Mate Rimca, koji je u subotu izvijestio da su njegovi strani kolege pretučeni u rasističkom napadu u Zagrebu. Na njegov komentar reagirao je i sam Rimac.

- Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno (...) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive, napisao je Pauk.

image

Komentar Martina Pauka

Screenshot/facebook

- Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna, nastavio je.

Nedugo zatim uslijedio je i Rimčev odgovor:

- O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu... Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio. U mojim firmama (Rimac Grupa, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata, odgovorio je Rimac.

image

Odgovor Mate Rimca Martinu pauku

Screenshot/facebook

- Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala, napisao mu je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2021 09:23