SKORO 300 STRANICA

ROBNA KUĆA IKEA OBJAVILA KATALOG ZA 2019. GODINU Pogledajte zašto genijalni Šveđani osvajaju naše domove

 
 IKEA

Robna kuća IKEA u četvrtak je na svojoj internetskoj stranici objavila za 2019. godinu. Katalog broji 298 stranica i podijeljen je u 18 dijelova, od IKEA-inih favorita preko pregleda rješenja za svaki kutak vašeg stana do IKEA-inih usluga i specijalne rođendanske ponude povodom 75. rođendana robne kuće.

Katalog se može prelistati na IKEA-inoj stranici u pregledniku koji inače koristite za surfanje internetom, a ako imate 62 megabajta prostora na svojem mobitelu ili računalu, možete ga i preuzeti. Ako katalog budete pregledavali na računalu i uočite neki proizvod koji vam se sviđa, moći ćete mu odmah pristupiti preko opcije "pokaži proizvode".

"Ove smo godine željeli proslaviti različitosti u načinu življenja. Stoga smo uredili sedam domova od kojih svaki ima svoju priču; od stana od 16 četvornih metara do kuće potpuno posvećene ekološki prihvatljivim izborima. Oni ti mogu biti inspiracija za bolji svakodnevni život kod kuće, neovisno o tome kako živiš. Barem se tako nadamo", stoji u uvodu kataloga.

IKEA-a je rješenja za domove nazvala na sljedeći način: "Utočište usred grada", "Neograničeno u ograničenom prostoru", "Gdje više znači više", "Održiv i predivan", "Puna kuća", "Otvoreni za promjene" i "Prostor za velike ideje".

"Osim toga, nudimo ti mnoštvo novih proizvoda i svježih ideja. Najbolji dio? Sve je pristupačno i primjenjivo u svakom domu."

Iz IKEA-e napominju da se cijene koje su istaknute u katalogu do 30. lipnja 2019. godine mogu samo sniziti, ne i povećati.

IKEA-in katalog za 2019. godinu možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:50