'NISAM DIJELIO ORUŽJE'

Rodić: 'Tužit ću Pupovca i tjerati ga do pakla dok ne istjeram pravdu van!'

Rodić je priznao da se zbog 300 tisuća kuna nalazi na Linićevoj poreznoj listi srama, ali tvrdi da je riječ o neplaćenim doprinosima za zdravstveno i mirovinsko
Zagreb, 230812.Ured Predsjednika.Predsjednik Ivo Josipovic primio u posjet g. Milana Radica, predsjednika Srpske Narodne Stranke u pratnji Radmile Medakovic - predsjednica opcinskog odbora SNS-a Plaski, Dusan Crnkovic, Bozidar Slavulj.Na slici: Ivo Josipovic, Milan Rodic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX

Predsjednik Srpske narodne stranke Milan Rodić opovrgava da je nelegalno prodavao srpske kuće. Priznaje da je zbog 300 tisuća kuna na Linićevoj poreznoj listi srama, ali tvrdi da je riječ o neplaćenim doprinosima za zdravstveno i mirovinsko, javlja HRT .

Također, Rodić niječe da je dijelio oružje pobunjenim Srbima.

- Nemam nikakve veze s bilo kakvim oružjem niti mi je to ikada padalo napamet, niti sam s tim imao posla. Zbog toga i takve optužbe, tužit ću ga i tjerat ću ga do pakla dok ne istjeram pravdu van, izjavio je Rodić - rekao je Rodić u Dnevniku HRT-a .

Podsjetimo, Rodić je reagirao na priopćenje na priopćenje SNV-a i kazao da će podnijeti tužbu protiv Milorada Pupovca. Rodić je pred televizijskim kamerama pokazao i dokument iz ministarstva šumarstva o dodjeli novca iz pričuve Srpskom narodnom vijeću, ustvrdivši kako je to početak jedne nove Fimi-medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:35