PUTOVANJA

Ryanair će danas obaviti prvi let prema Zagrebu, a stižu još dva poznata avioprijevoznika

Linija Zagreb-Sofija-Zagreb će početi prometovati u rujnu. Tada se očekuje i da će Ryanair otvoriti bazu u Zagrebu
Ryanair, ilustrativna fotografija
 Tobias Schwarz

Irski Ryanair će danas obaviti prvi let prema Zagrebu, a uskoro će u prodaju pustiti i karte za 15. međunarodnu liniju iz Zagreba.

Portal Croatian Aviation javlja da se radi o liniji Zagreb-Sofija-Zagreb, a ona će početi prometovati u rujnu. Tada se očekuje i da će Ryanair otvoriti bazu u Zagrebu.

Linija će prometovati od 4. rujna dvaput tjedno između Zagreba i Sofije, utorkom i subotom. Linija bi trebala prometovati i tijekom zime.

Ryanairova linija Brussels Charleroi - Zagreb - Brussels Charleroi, inale prva od njih 15, danas će imati prvu rotaciju, a prometovat će srijedom u nedjeljom do rujna. Od rujna će biti dodan još jedan tjedni let - petkom. Za sada booking nije visok pa će na prvom letu biti samo 52 putnika, unatoč iznimno povoljnoj cijeni karte (5 eura).

Sredinom lipnja će Ryanair pokrenuti liniju Milan Bergamo - Zagreb - Milan Bergamo. Ona će prometovati četiri puta tjedno: utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Za danas je zakazan i prvi dolazak portugalskog nacionalnog prijevoznika Tap Air na redovnoj liniji Zagreb-Lisabon, a na tom će letu biti 72 putnika, javlja Croatian Aviation.

Od 4. lipnja u Zagreb dolazi i španjolska Iberia s linijom iz Madrida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:47