KUPCI, OPREZ

S hrvatskog tržišta povlači se mnogima omiljena čokoladica, provjerite jeste li je kupili!

U priopćenju ističu da nijedan drugi proizvod kompanije Mondelēz International, niti bilo koji drugi proizvod iz asortimana Milka i OREO brenda nemaju veze s ovim slučajem

Ilustracija

 -/Ingram/Profimedia/-/ingram/profimedia

Tvrtka Mondelēz International povlači s hrvatskog tržišta proizvod Milka Oreo Bar (37g) zbog moguće prisutnosti malog komada plastike, navode u priopćenju medijima.

Kao mjera predostrožnosti povlači se proizvod Milka Oreo Bar (37g), s rokom upotrebe 18. kolovoza 2024. godine i LOT brojem OSK0934652.

U priopćenju ističu da nijedan drugi proizvod kompanije Mondelēz International, niti bilo koji drugi proizvod iz asortimana Milka i OREO brenda nemaju veze s ovim slučajem.

Tvrtka poziva sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod na hrvatskom tržištu, da ga ne konzumiraju, već da se uz priloženi račun, obrate prodajnom objektu gdje je proizvod kupljen, radi povrata novca. Također, ako imaju bilo koje pitanje, potrošači se mogu obratiti kontakt centru slanjem upita na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napominju kako je povlačenje određene količine navedenog proizvoda mjera predostrožnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 12:03